Az ALPHANET szakértő gárdáját számos magasan kvalifikált, nemzetközileg is elismert képesítéssel rendelkező munkatárs alkotja.

Kollégáink a hazai informatikában, illetve a nemzetközi szakterületeken bizonyított mérnökök, vezető szakértők és tanácsadók, akik a legfrissebb gyártói minősítésekkel rendelkeznek és az IT üzemeltetésben és szolgáltatásban alapvető nemzetközi módszertanok és szabályozások szerint, az ügyfelek igényeihez igazodva végzik munkájukat.

KIEMELT TEVÉKENYSÉGI KÖREINK

Hardveres és szoftveres támogatás, megbízható, az ügyfél igényeihez igazított IT infrastruktúra tervezés, kivitelezés és működtetés.

Egyedi specifikáció alapján elkészülő webes alkalmazások fejlesztése. Hálózatfelügyelet, jogosultság- és azonosságkezelés, szolgáltatásmenedzsment, informatikai biztonság.

Vezetői döntéstámogatás az adatok összegyűjtésével, rendszerezésével, és kiértékelésével.

A vállalati továbbképzések, online elérhető tudásmegosztások technikai hátterének biztosítása.

Telepített rendszerek és szolgáltatások szervizelése, szoftver és hardver problémák megoldása, hálózati meghibásodások kezelése és az üzemeltetett rendszerek karbantartása.

Microsoft alapú felhőszolgáltatások, amelyek nem dedikált hardvereken, hanem több eszközön elosztva, internetes hálózaton keresztül érhetők el.