Miért választják ügyfeleink a Microsoft Teams-t?

  • A Microsoft Teams egyetlen központi felületen nyújtja a felhasználók számára mindazt, amire a napi munkavégzésükhöz szükségük van.
  • Minden kommunikációs csatorna, alkalmazás és dokumentum egy helyen található, így a felhasználóknak csak egy alkalmazást kell használniuk ahhoz, hogy könnyedén, bármilyen eszközről – legyen az PC, mobil, vagy Mac – hozzáférjenek anyagaikhoz és megoszthassák munkatársaikkal azokat.
  • A Microsoft Teams felhő technológián alapul, így rendkívül költségoptimalizált megoldás és igen gyorsan bevezethető.

Miért választják ügyfeleink az ALPHANET-et?

Mi úgy gondoljuk, hogy napjainkban az új technológiák bevezetése a legtöbb esetben nem is technológiai, hanem inkább szervezeti oldalról jelent nagyobb kihívást. Szakembereink felkészültek a digitalizációval járó problémák megoldására, felismertük ügyfeleink igényeit és a felmerülő kihívásokra rugalmas és innovatív üzleti alkalmazásokkal válaszolunk.

  • Az ALPHANET az AN Teams Jump Start program keretében segít a vállalatoknak, hogy az új szolgáltatásokat a lehető leghatékonyabban tudják üzleti folyamataikhoz igazítani.
  • A felhasználók oktatása és bevonása kulcsfontosságú egy sikeres Teams projekt érdekében, éppen ezért a technológiai bevezetés mellett az ALPHANET munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak a változásmenedzsmentre, amely során a cég vezetőivel és folyamatgazdáival egyeztetve végigmennek azokon a folyamatokon és problémákon, amelyekkel a felhasználók nap mint nap szembesülnek.
  • Az egyes csapatok közös munkaterét egyedileg állítjuk be és szabjuk testre az adott szervezeti csoport elvárásaihoz igazodva, iparági best practicek mentén.
  • A legújabb IT technológiai és biztonsági elvárások szerint konfiguráljuk az egyes házirendeket és segítjük a kliensek terítését és konfigurációját, továbbá integráljuk a már meglévő vagy akár az új alkalmazásokat.
  • Segítünk a vállalat elavult telefonrendszerének teljes értékű kiváltásában. Igény esetén a meglévő telefonközpontot (PBX) és a hozzátartozó végpontokat egy az egyben leváltjuk, mindezt a Microsoft Teams Direct Route technológiájának használatával, ezáltal leegyszerűsítjük a cégen belüli kommunikációs folyamatokat és növeljük a hatékonyságot.

Amennyiben érdeklődik korszerű megoldásaink iránt, kérjen tőlünk ajánlatot, vagy egyeztessünk időpontot egy személyes konzultációra, ahol átbeszélhetjük konkrét elképzeléseit és igényeit!