Az ALPHANET az informatikai tárgyú központosított közbeszerzési keretmegállapodások résztvevőjeként jogosult a közbeszerzésben részt vevő ajánlatkérőknek hardver és szoftver megoldások szállítására és informatikai szolgáltatások nyújtására.

A jelenleg érvényes keretmegállapodásokban a meghatározott, keretmegállapodásonként változó értékhatár alatti beszerzések esetén a verseny újraindítása helyett egyszerű megrendeléssel is beszerezhetők a központosított közbeszerzésben szereplő termékek és szolgáltatások a hálózati eszközök és szolgáltatások, valamint a számítógépes rendszerek esetében.

Megrendelés esetén a beszerzés lefolytatásához szükséges időkeret az újraindításos eljáráshoz viszonyítva hetek helyett napokra rövidül, a termékeknek a legkedvezőbb ajánlattevőtől történő rendelése pedig biztosítja a pénzügyi keretek hatékony és a jogszabályoknak megfelelő felhasználását.

A legkedvezőbb termékkosár összeállításában kérje kollégáink segítségét a email-címen, vagy hívja a +36 1 242 1830-as telefonszámot!

Szerződéseink

Számítógépek, notebookok, tabletek, kiegészítő termékek és szolgáltatások

Keretmegállapodás: KM01SZGRK17
Hatályos: 2020. 07. 10-ig

HPI számítógép, notebook, kiegészítő termékek és szolgáltatások
Közvetlen megrendelés vagy verseny újranyitás

Szerverek és tárolók, kiegészítő termékek és szolgáltatások

Keretmegállapodás: KM0102SRVT17
Hatályos: 2020. 10. 26-ig

AG Neovo, Atos, Cisco, DELL EMC, Fujitsu, HPE, Huawei, Lenovo, Oracle, SGI
Közvetlen és azonnali rendelési lehetőség a legkedvezőbb árú termékre vagy termékkosárra nettó 41 427 450 millió Ft-os értékhatárig

Keretmegállapodás: KM0201SRVT17
Hatályos: 2020. 10. 26-ig

AG Neovo, Atos, Fujitsu, HPE, IBM, Oracle
Közvetlen és azonnali rendelési lehetőség a legkedvezőbb árú termékre vagy termékkosárra nettó 41 427 450 millió Ft-os értékhatárig

Virtualizációs szoftverlicenszek és szolgáltatások

Keretmegállapodás: KM01VMWARE17
Hatályos: 2022.05.08-ig

VMware virtualizációs szoftverlicenszek beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése
Közvetlen megrendelés vagy verseny újranyitás