Office 365

Az Office 365 szolgáltatásai

Munkáját egyszerű, letisztult, gyors felhasználói felületen végezheti minimális befektetéssel, eszköz- és helyfüggetlenül. Fájljai mindig Önnel tartanak és mindig naprakészek.

Online Office

Az Office Online egyesíti az Office gyakran használt szolgáltatásait és a valós idejű csoportmunka-képességeket, hogy Ön ingyenesen együttműködhessen barátaival és családtagjaival a megosztott dokumentumokon, bemutatókon, számolótáblákon és jegyzetfüzeteken végzett munka során.

 • Létrehozhat dokumentumokat, számolótáblákat és bemutatókat online módon vagy az Office asztali számítógépen telepített verziójával.
 • A OneDrive online tárterületére mentheti a fájlokat.
 • Megoszthatja őket másokkal a valós idejű együttműködéshez.

Lync Online

A Lync Online segítségével bárhol elérhetik egymást az emberek a Windows 8 vagy más rendszert futtató eszközeikről, a mindennapos produktivitási rutinjuk részeként. A Lync egyetlen, egységes felületű ügyfélprogramban egyesíti az üzenetküldési, a hang- és videohívási, illetve az értekezleti szolgáltatásokat. A Lync programmal akár Skype-felhasználókkal is folytathat szöveges vagy hangos csevegést, így kihasználhatja egy világméretű, több száz millió személyből álló hálózat előnyeit.
A Lync Online szolgáltatásai:

 • Valós idejű jelenléti adatokat kaphat, gyorsan és hatékonyan kommunikálhat csevegőüzenetek küldésével.
 • Hangos hívásokat folytathat a számítógépéről a szervezetén belüli Lync- és Skype-felhasználókkal, valamint más szervezetek Lync- és Skype-felhasználóival is.
 • Hangos, mozgóképes és webes értekezleteken vehet részt a szervezetén belüli és kívüli személyekkel, és akár saját maga is hozhat létre vagy moderálhat értekezleteket.
 • Képernyőmegosztással és virtuális rajztáblákkal gazdagított online bemutatókat tarthat.
 • Lehetővé teheti a Lync-konferenciahívásokban való részvételt még azoknak a felhasználóknak is, akik nem Office 365- vagy Lync Online-ügyfelek.

Exchange Online

Vállalati színvonalú e-mail szolgáltatást, naptárat és névjegyalbumot használhat számítógépen, telefonon vagy webböngészőben. Az Exchange Online-nal növelheti a hatékonyságot, megőrizheti a szervezet biztonságát, egyúttal a szükséges mértékben kezében tarthatja az irányítást. Az e-mail szolgáltatást a Microsoft globálisan redundáns kiszolgálóin futtathatja, amelyeket kártékony szoftverek és levélszemét elleni szűrők védenek, és a hét minden napján 24 órás telefonos informatikai ügyfélszolgálat támogat. Az Exchange használatával megoldását egyéni szükségleteire szabhatja, gondoskodhat szervezete zavartalan kommunikációjáról, miközben a szabályozási lehetőségeket saját igényeinek megfelelően kézben tarthatja – legyen szó online vagy helyszíni megoldásról, illetve a kettő hibridjéről.

 • Az Exchange Online fejlett biztonsági és megbízhatósági szolgáltatásokkal gondoskodik az adatok védelméről.
 • A megbízhatóságot, a rendelkezésre állást és a teljesítményt a 99,9%-os hasznos üzemidőt garantáló, pénzügyi eszközökkel támogatott szolgáltatásiszint-szerződés támasztja alá.
 • Az Outlookkal történő gördülékeny együttműködés funkciógazdag és már ismerős, kapcsolat nélkül is elérhető e-mail szolgáltatást nyújt a felhasználók számára.
 • Az Exchange segítségével megvédheti üzleti kommunikációját és bizalmas információit, így megfelelhet belső és előírásos kötelezettségeinek.

SharePoint Online

A SharePoint segítségével a szervezetek webhelyeket hozhatnak létre, és biztonságos platformként használhatják őket információk tárolására, rendszerezésére, megosztására és szinte bármilyen eszközről való elérésére. Mindössze egy webböngészőre (például Internet Explorerre, Chrome-ra vagy Firefoxra) van szükség.

 • A SharePointban bármely Office-alkalmazásból közzétehet tartalmakat, és néhány kattintással megoszthatja őket a szervezeten belüli és kívüli emberekkel.
 • Ötleteket oszthat meg, válaszokat találhat, és nyomon követheti munkatársai tevékenységeit.
 • A SharePointot a felhőben, az Office 365-tel együtt használva csökkentheti az infrastrukturális költségeket, és kiterjesztheti a megosztás határait.
 • A SharePoint méretezési, teljesítményszabályzási és kezelési funkcióinak kihasználásával több időt tölthet az innovációval, és kevesebbet az infrastruktúra kezelésével.

Office 365 csomagok

 

Próbaverzió igényléséhez kérjük, töltse ki a az igénylő űrlapot: