Office 365

ALPHANET: Office 365-ben is az élen!

Bárhol, bármikor, bármilyen eszközön dolgozhat, az Office 365 mindig kéznél van.

  • A szinte bárhonnan elérhető üzleti szintű levelezéssel és megosztott naptárakkal a munkatársak szinkronban lehetnek és tarthatják a határidőket.
  • Az Office 365 egyszerűvé teszi a fájlok munkatársakkal, ügyfelekkel és partnerekkel való biztonságosabb megosztását.
  • Tartson online értekezletet valós idejű jegyzeteléssel és képernyő-megosztással!
  • Használja az Office-t több eszközön a felhőn keresztül, PC-n, Mac-en, tableten vagy bármilyen okostelefonon!

 

Online Office

Az Office Online egyesíti az Office gyakran használt szolgáltatásait és a valós idejű csoportmunka-képességeket, hogy ingyenesen együttműködhessen barátaival és családtagjaival a megosztott dokumentumokon, bemutatókon, számolótáblákon és jegyzetfüzeteken végzett munka során.

Skype for Business

A Skype Vállalati verzióval online értekezleteket tarthat határok nélkül. Akár 250 személy is részt vehet online konferenciáin még akkor is, ha nem Skype Vállalati verzió felhasználó, ehhez csak egy telefonra vagy internetkapcsolatra van szükség.

Exchange Online

Az Exchange Online-nal növelheti a hatékonyságot, megőrizheti a szervezet biztonságát, egyúttal a szükséges mértékben kezében tarthatja az irányítást. Az e-mail szolgáltatást a Microsoft globálisan redundáns kiszolgálóin futtathatja, amelyeket kártékony szoftverek és levélszemét elleni szűrők védenek, és a hét minden napján 24 órás telefonos informatikai ügyfélszolgálat támogat.

SharePoint Online

A SharePoint segítségével a szervezetek webhelyeket hozhatnak létre, és biztonságos platformként használhatják őket információk tárolására, rendszerezésére, megosztására és szinte bármilyen eszközről való elérésére. A SharePointot a felhőben, az Office 365-tel együtt használva csökkentheti az infrastrukturális költségeket, és kiterjesztheti a megosztás határait.

Office 365 csomagok

 

Próbaverzió igényléséhez kérjük, töltse ki a az igénylő űrlapot: