Közbeszerzés

Az ALPHANET az informatikai tárgyú központosított közbeszerzési keretmegállapodások résztvevőjeként jogosult a közbeszerzésben részt vevő ajánlatkérőknek hardver és szoftver megoldások szállítására és informatikai szolgáltatások nyújtására.

A jelenleg érvényes keretmegállapodások szerint a nettó 8 millió forint alatti beszerzések esetén a verseny újraindítása helyett egyszerű megrendeléssel is beszerezhetők a központosított közbeszerzésben szereplő termékek és szolgáltatások a hálózati eszközök és szolgáltatások, valamint a számítógépes rendszerek esetében.

Megrendelés esetén a beszerzés lefolytatásához szükséges időkeret az újraindításos eljáráshoz viszonyítva hetek helyett napokra rövidül, a termékeknek a legkedvezőbb ajánlattevőtől történő rendelése pedig biztosítja a pénzügyi keretek hatékony és a jogszabályoknak megfelelő felhasználását.

A legkedvezőbb termékkosár összeállításában kérje kollégáink segítségét a kozbeszerzes@alphanetzrt.hu email-címen, vagy hívja a +36-1-242-1830-as telefonszámot!

 Aktív keretmegállapodások

Számítógépek, notebookok, tabletek, kiegészítő termékek és szolgáltatások

Keretmegállapodás: KM01SZGRK17  

HPI számítógép, notebook, kiegészítő termékek és szolgáltatások

Hatályos: 2020. 07. 10-ig  

Közvetlen megrendelés vagy verseny újranyitás

 

Aktív és passzív hálózati eszközök, kiegészítő termékek és szolgáltatások

Keretmegállapodás: KM0102NETH15  

HPE, Huawei aktív hálózati eszközök, Keline passzív hálózati eszközök, UPS

Hatályos: 2019. 11. 24-ig  

Közvetlen és azonnali rendelési lehetőség a legkedvezőbb árú termékre vagy termékkosárra nettó 8 millió Ft-os értékhatárig

​​​Keretmegállapodás: KM0302NH-I15 ​​

HPE, Huawei aktív hálózati eszközök, Keline passzív hálózati eszközök, UPS

Hatályos: 2019. 11. 24-ig  

A verseny újranyitásával nettó 8 millió forint feletti beszerzések esetén