Cloud és IoT megoldások

Jelentős változások zajlanak az informatika világában

A mai fejlett és fejlődő társadalomnak olyan informatikai megoldásokra van szüksége, amelyek helytől, időtől függetlenül és korlátok nélkül azonnal elérhetőek. Egyes IT-piaci elemzések a következő 3-5 évben a fejlett, gondolkodásra, irányításra és ellenőrzésre is alkalmas eszközök megjelenését valószínűsítik. Ebben a környezetben csak azok a vállalkozások érvényesülhetnek eredményesen a piacon, amelyek nyitottak, elkötelezettek a digitalizálódás irányába, és saját informatikai stratégiájukat is ennek megfelelően alakítják.

Az ALPHANET Zrt. hosszú évek óta nyújt komplex informatikai szolgáltatásokat hazai és nemzetközi vállalatok, valamint közintézmények számára kiemelt figyelmet fordítva a digitális világ fejlődésének folyamatos elemzésére, hogy ügyfelei részére mindig a legmagasabb üzleti értéket biztosító szolgáltatást nyújthassa a lehető legjobb, legkorszerűbb eszközök segítségével.

Elégedett ügyfelek

A legfrissebb hazai felmérések szerint az elmúlt években látványosan nőtt a felhőtechnológiát használó kis- és középvállalkozások aránya Magyarországon, így már a kisebb szervezetek számára is megfizethetővé váltak olyan informatikai szolgáltatások, amelyek mindez idáig csak nagyvállalati környezetben voltak elérhetőek.

A technológia lényege, hogy a szolgáltatások nem egy, az ügyfél részére dedikált hardver eszközön üzemeltetett módon, hanem több eszközön elosztva, az interneten keresztül válnak elérhetővé.

Méltán egyre népszerűbbek ezek a megoldások, hiszen a vállalatok számára nagyobb hatékonyságot, a dolgozóknak kedvezőbb feltételeket, ezáltal jobb életminőséget biztosítanak.

Az ALPHANET Zrt. ügyfelei gyakran választják a felhőalapú szolgáltatásokat kihasználva a technológia nyújtotta előnyöket. Az ALPHANET szakmai csapata a referenciáinak és a folyamatosan megújuló szaktudásának köszönhetően kiváló partner a felhőmegoldások bevezetésében.

A legújabb technológiákkal a fenntartható fejlődésért

Az ALPHANET Zrt. 2018. februárjában kezdte meg az IoT típusú kutatás-fejlesztési projektjét. A fejlesztés eredményeként olyan, intelligens épületekben alkalmazható, öntanuló előrejelző rendszer jön létre, amely valós időben, a mért történeti adatok alapján, algoritmusok segítségével ad becslést a jövőbeni fogyasztásra.

Az IoT (azaz Internet of Things) technológia a hálózatba kötött, egymással kommunikáló „intelligens” eszközökön alapul.

Az integrált intelligencia felhasználásával a környezet egészségesebbé, biztonságosabbá, az energiafelhasználás pedig hatékonyabbá tehető.

Az ALPHANET a tudásban és az innovációban hisz

Az ALPHANET szakmai meggyőződése, hogy a folyamatos tanulás, tudás és tapasztalat, a magasan képzett munkatársak és a megfelelő munkahelyi légkör a garancia a minőségi munkavégzéshez.

A háttértámogatást nemzetközi és hazai partnerek biztosítják, akik az együttműködés keretében komoly szakmai követelményrendszer teljesítését várják el.

A hazai professzionális informatikai megoldásokat szállító cégek között figyelemre méltó szereppel bíró ALPHANET Zrt. a magasan képzett szakembergárdája, a folyamatos fejlődése, valamint a prediktív szemlélete révén a digitalizációval járó kihívásokra könnyen elérhető, innovatív és értékteremtő üzleti megoldásokkal válaszol.

– Ipari Riportok október, 2018.